گردو انگلیسی مستعد ابتلا به بیماری های قارچی و همچنین سوختگی گردو است که باعث ایجاد لکه های سیاه کوچک روی برگچه ها می شود و می تواند منجر به از بین رفتن شاخه های جدید و میوه های آسیب دیده شود.
لکه برگ گردو می تواند باعث ریزش زودرس برگ ها شود، اما آسیب پایداری به درخت وارد نمی کند.
گردو سبز تهران از پرفروش ترین گردو ها می باشد.
یک وعده 30 گرمی (حدود 14 نصف) تقریباً حاوی:
206 کیلو کالری / 851 کیلو جی
4.4 گرم پروتئین
20.6 گرم چربی
14.0 گرم چربی چند غیر اشباع
1.4 گرم فیبر
135 میلی گرم پتاسیم
48 میلی گرم منیزیم
28 میلی گرم کلسیم
114 میلی گرم فسفر
20 میلی گرم فولات
مانند همه آجیلها، گردو سرشار از چربی است، اما عمدتاً به شکل چربیهای غیراشباع چندگانه هستند، به همین دلیل منبع گیاهی ارزشمندی از اسید چرب ضروری امگا 3 هستند.
گردو حاوی مواد شیمیایی گیاهی مهم و همچنین مقادیر بالایی از چربی های غیراشباع چندگانه است که فواید بالقوه ای برای سلامت و عملکرد مغز دارد.
اسیدهای چرب امگا 3 با کمک به کاهش استرس اکسیداتیو در مغز و همچنین کمک به بهبود سیگنال دهی مغز و نوروژنز ، که چگونه نورون های جدید تشکیل می شوند، نقش مهمی ایفا می کنند.
علاوه بر سطوح بالای چربیهای مفید، سایر مواد مغذی مهم مانند ویتامین E، فولات و فیتوکمیکال محافظ، اسید الاژیک ، همگی در گردو یافت میشوند و به خواص محافظت کننده عصبی و تقویت حافظه آن کمک میکنند.
اسیدهای چرب امگا 3 برای رشد و عملکرد سیستم عصبی مرکزی مهم هستند.
تحقیقات و شواهد بالینی امیدوارکننده نشان میدهد که اسیدهای چرب امگا 3 میتوانند به خوبی در برخی اختلالات خلقی نقش داشته باشند.
اگرچه، مطالعهای که بهطور خاص تأثیر گردو را ارزیابی میکرد، یافتههای متفاوتی را گزارش کرد، به نظر میرسد گنجاندن گردو در رژیم غذایی مردان جوان سالم و غیرافسرده باعث بهبود خلق و خو میشود.