به این 15 بیماری با مصرف عسل عقیق خوانسار هرگز مبتلا نخواهید شد

عسل یک غذای شیرین است که توسط زنبورهای عسل با استفاده از گیاهان گلدار تولید می شود.

واریته ها با توجه به منطقه ای که زنبورها در آن زندگی می کنند، فصل و نوع گلی که از آن بهره می برند متفاوت است.

حدود 320 نوع مختلف عسل وجود دارد.

انواع عسل عقیق خوانسار مانند آووکادو، شکوفه پرتقال و اکالیپتوس با طعم متوسط ​​شناخته می شوند، در حالی که انواع عسل های رنگ روشن دارای طعم ملایمی هستند.

عسل حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، آهن، روی و آنتی اکسیدان است.

عسل که به عنوان یک شیرین کننده طبیعی شناخته می شود، به عنوان یک آنتی اکسیدان و آنتی باکتریال نیز ترجیح داده می شود.

زنبورهای عسل شهد گل هایی را که با راه رفتن به کندوهایشان جمع آوری می کنند حمل می کنند.

عسل

زنبورهای کارگر که مایع آورده شده را به شربت تبدیل می کنند، عسل را در شانه ذخیره می کنند.

لانه زنبوری از موم شش ضلعی تشکیل شده است. زنبورهای کارگر برای تبخیر رطوبت و ماندگاری بیشتر عسل بال های خود را تکان می دهند.

زنبوردارانی که می خواهند زنبور عسل را از شانه بگیرند از روش های مختلفی برای استخراج عسل استفاده می کنند.

در حالی که برخی روش ها شانه های موم را حفظ می کنند، برخی روش ها موم را ذوب می کنند تا عسل استخراج شود.

عسل اگرچه غنی از مواد مغذی نیست، اما یک ماده غذایی بسیار مفید برای بدن است.

عسل که حاوی آنتی اکسیدان است، یک ماده غذایی موثر در برابر خطر سلامت قلب است.

علاوه بر این، در عفونت آنفولانزا و سرماخوردگی استفاده می شود.

از فواید عسل برای بدن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

عسل به لطف آنتی اکسیدان هایی که دارد از بدن در برابر التهاب محافظت می کند.

التهاب در بدن می تواند با ایجاد سرطان، سلامت قلب، اختلالات خود ایمنی منجر به بیماری های مختلف شود.

به دلیل اثر ضد میکروبی خود با تسریع در بهبود زخم ها به کاهش شکایات معده نیز کمک می کند.