مردم می پرسند، “آیا ترشی خیار است؟” برای سال ها.
در حالی که ممکن است به نظر برسد که پاسخ دادن به سؤال باید آسان باشد، اما در واقع بسیار پیچیده است.
خیارشور خیارهایی هستند که با نگهداری آن در مایع شور یا ترش نگهداری می شوند.
این روش نگهداری باعث می شود که خیارشورها ماه ها در ظروف در بسته باقی بمانند و همیشه آماده مصرف باشند.
تفاوت ترشی و خیار که در آب نمک نگهداری شده و ماندگاری بسیار بیشتری دارد.
خیار برای من یک سبزی است، در حالی که ترشی چاشنی است.
خیارشور سرکه ای یکی از انوع خیارشور است.
برای هر کسی که تا به حال به خیار بودن خیار فکر کرده است، این مقاله هوا را پاک می کند و توضیح می دهد که ترشی دقیقا چیست و رابطه آن با خیار معمولی چیست.
ترشی فرآیند نگهداری غذا در محلول نمک یا اسید مانند سرکه است.
عمل نگهدارنده توسط اسیدها نتیجه تخمیر است و محصول به عنوان ترشی شناخته می شود.
ترشی یکی از چیزهایی است که در سرتاسر جهان رایج است.
در ایالات متحده و کانادا، اصطلاح ترشی معمولا برای خیارشور استفاده می شود.
ترشی میسو در ژاپن، تخم مرغ اردک شور در چین و بسیاری ترشی های دیگر در سراسر جهان وجود دارد.
ترشی علاوه بر اینکه یک تکنیک بین المللی نگهداری مواد غذایی است، یک روش قدیمی نیز هست.
اجداد ما از روش ترشی برای ذخیره مواد غذایی اضافی برای زمستان ها و سایر اوقات سخت یا خوب استفاده می کردند.
از بسیاری جهات، خیار شور و خیار معمولی شبیه هم هستند.
یک عامل مهم اصلی تغذیه است و هر دو نوع از نظر کالری تا حدودی مشابه هستند.
تفاوت جزئی در کالری خیارشور می تواند به دلیل شکر یا سایر ادویه های اضافی باشد.
یک فنجان خیار تازه حاوی 16 کالری و 19 درصد ویتامین k است. در حالی که در تکه های خیار شور میزان ویتامین K کمتر و کالری بیشتر است.
هر دو نوع در دماهای گرم رشد می کنند و آب فراوان را دوست دارند.