یک بررسی در سال 2012 نشان داد که بین مصرف میوه بیشتر و تراکم استخوان و استحکام استخوان بیشتر ارتباط وجود دارد و سیب به طور خاص یکی از میوه های مورد مطالعه است.
اعتقاد بر این است که مزایای استخوانی مصرف میوه به آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات زیست فعال موجود در میوه مربوط می شود.
خوردن منظم سیب، همراه با سایر غذاهای کامل سالم، می تواند به سلامت کلی بهتر و کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری های مزمن کمک کند.
همیشه سعی کنید غذاهای متنوع و رنگارنگ بخورید تا از فواید مختلفی بهره مند شوید.
سیب ترش خارجی بسیار مقرون به صرفه است.
رایس هنگام مصرف سیب میگوید که آنها را کامل بخورید، برخلاف آب یا سس سیب، زیرا خوردن سیب به شکل طبیعی، مواد مغذی بیشتری را حفظ میکند، بنابراین میتوانید بیشترین بهره را از میان وعده خود ببرید.
سیب ها ترد، شیرین (یا ترش) و رضایت بخش هستند.
و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی، می توانند به محافظت در برابر بیماری های جدی، از جمله بیماری قلبی، دیابت، سرطان و غیره کمک کنند.
تغذیه بین انواع مختلف سیب کمی متفاوت است، اما نه خیلی زیاد. در اینجا تفکیک تغذیه برای 1 سیب متوسط، به ازای USDA آمده است.
95 کالری
0 گرم پروتئین
0 گرم چربی
25 گرم کربوهیدرات
4 گرم فیبر
8 میلی گرم ویتامین C
98 واحد بین المللی ویتامین A
195 میلی گرم پتاسیم
سیب ها دارای محتوای آب بالایی هستند – حدود 85 درصد آب هستند – و سرشار از فیبر (یک سیب متوسط حاوی 4 گرم یا حدود 16 درصد از ارزش روزانه شما است)، دو چیزی که برای احساس سیری به آن نیاز دارید.
سیب یک مزیت دیگر برای احساس سیری دارد: خوردن آنها زمان می برد.
غذاهایی که می توانید به سرعت بخورید، گرسنه تان می کنند، بنابراین در نهایت بیشتر می خورید.