با بادمجان امروز در مشهد بهترین کودهای گیاهی را بسازید

بادمجان امروز در مشهد از آنجایی که از گل به وجود می آید و حاوی مقداری دانه است، جزو میوه ها دسته بندی می شود.

علاوه بر این، بادمجان نیز توسط برخی گیاه شناسان به عنوان توت طبقه بندی شده است.

با این وجود، بادمجان در هند به عنوان یک سبزی مصرف می شود!

بادمجان

بادمجان به دلیل طعم خوش آن، در بسیاری از دستور العمل های سبزیجات هندی مانند خورش، سرخ کردنی، کاری، و بهارتا به خوبی استفاده می شود.

مردم همچنین آن را با فلفل، گوجه فرنگی، سیب زمینی و پیاز مخلوط می کنند تا مغذی تر و خوشمزه تر شود.

نمک پاشیدن روی ورقه های بادمجان و شستن آن با آب طعم تلخ آن را کاهش می دهد.

نکته: ترکیب اسید فنولیک موجود در بادمجان طعم تلخی به آن می دهد و پس از برش آن را قهوه ای می کند.

فواید بادمجان برای سلامتی

1. آهن و مس موجود در بادمجان به کاهش کم خونی، خستگی و میگرن کمک می کند.

2. ترکیب فولات برای زنان باردار مفید است، زیرا به رشد مغز کودک کمک می کند.

3. از آنجایی که این میوه کم کالری و فیبر بالایی دارد، برای افرادی که در سفر کاهش وزن هستند مفید است.

4. فنول ها و آنتی اکسیدان های موجود در بادمجان احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

حقایق تغذیه ای بادمجان
بادمجان منبع بسیار خوبی از مواد معدنی متعددی مانند پتاسیم، منگنز، فسفر، ویتامین C، K و B است. علاوه بر این، این میوه غیر نشاسته ای کالری کمی دارد اما دارای فیبر غذایی محلول و نامحلول است.

برخی از عوارض نادر بادمجان
بادمجان برای افراد مبتلا به بیماری های استخوانی خوب نیست، زیرا حاوی «سولانین»، یک مهارکننده کلسیم است و باعث عدم تعادل مواد معدنی می شود که باعث تورم مفاصل، درد مفاصل و التهاب می شود.

همچنین حاوی اگزالات است و مصرف زیاد آن باعث ایجاد سنگ کلیه می شود.

از آنجایی که این میوه از خانواده گل شب بو است، افراد دارای حساسیت یا واکنش های آلرژیک باید از مصرف آن اجتناب کنند.