با باقلوای پسته خندان سرعت دوی خود را در مسابقات افزایش دهید

باقلوای پسته خندان یک دسر محبوب خاورمیانه است. این با لایه های نازک ترد ورق های فیلو کره پر شده با مخلوط پسته شیرین درست شده است.

و ترد پخته می شود، سپس در شربت شکر خیس می شود که فقط در دهان ذوب می شود.

باقلوا

این دستور ساده و آسان باقلوای پسته عسلی خوشمزه ترین باقلوائی را می سازد که تا به حال می چشید.

سه تکه باقلوا روی میز.
جدول محتویات
مواد تشکیل دهنده و جایگزین
دستورالعمل گام به گام
شما هم ممکن است دوست داشته باشید
دستور پخت قابل چاپ
به گفتگو بپیوندید
70 دستور غذای ضروری
این کتاب الکترونیکی مفید را با 70 دستور غذا دانلود کنید که هر آشپز و نانوای خانه باید در آشپزخانه داشته باشد.

بله، من دستور پخت می خواهم
هر زمان می توانید اشتراک را لغو کنید. برای جزئیات بیشتر، سیاست حفظ حریم خصوصی ما را بررسی کنید.

اگر غذاهای خاورمیانه را می شناسید، پس باقلوا را می شناسید.

و اگر به اندازه کافی باقلوا خورده اید، فقط با نگاه کردن به آن می توانید یک باقلوای خوب انتخاب کنید.

این روزها همه در حال درست کردن باقلوا و انواع مختلف هستند. و در حالی که من تنوع و انتخاب را دوست دارم، چیزی که مرا آزار می دهد این است که همه نمی دانند ویژگی های واقعی باقلوا چیست.

خوب، باقلوای خوب چیست؟
این فقط لایه های فیلو خیس شده در شربت شکر نیست.

همچنین قرار نیست وقتی می خورید شربت چکه کند. در واقع، یک تکه باقلوای خوب را می‌توان بین انگشتانتان نگه داشت، بدون اینکه شربت قند چکه کند.

و وقتی به آن گاز می‌زنید، باید حس کنید که لایه‌های فیلوی ترد در دهان ذوب می‌شوند.

این بافت و قوام مناسب را با اطمینان از داشتن مقادیر مناسب و تعادل به دست می آورید. به عنوان مثال، مقدار مناسب کره آن لایه ها را ترد می کند. اما، کره بیش از حد خیس می شود و آنها را خیس می کند.

همچنین، شما به اندازه کافی شربت شکر می خواهید که آن لایه ها خیس شده و ناپدید شوند

شربت شکر بیش از حد در ته ظرف قرار می گیرد و لایه های زیرین را خیس می کند و به یک دسر بی جهت شیرین اشاره نمی کنیم.